BIOCROP SRL

check_circle Companie verificată
6

BIOCROP SRL

check_circle Companie verificată
6

Despre

 De peste 10 ani pe piata de seminte din Romania;

Reprezentant pentru DSV (Deutsche Saatveredelung Ag) -International Plant Breeding Company -cu sediu central in Germania, unul dintre jucatorii importanti din piata mondiala, pentru hibrizi performanti de rapita, porumb si soiuri de cereale;

Reprezentant pentru May Agro Seed – cea mai importanta companie din sectorul producerii si comercializarii de seminte de floarea soarelui dinTurcia.

Portofoliu solid de produse adaptate conditiilor agricole si climatice din Romania.

*Retea de distributie formata din peste 50 de distribuitori nationali si regionali prin care furnizam pe piata romaneasca cateva dintre cele mai performante soiuri si hibrizi de rapita, grau, floarea-soarelui, porumb.

Echipa formata din profesionisti licentiati in agricultura, marketing, comert, economie, fiecare avand un aport important la consolidarea pozitiei companiei pe piata.

 

CUM LUCRAM?

·         Dezvoltam relatii pe termen lung cu partenerii nostri interni si externi. Ne concentram pe gasirea de solutii pentru fermieri si distribuitori, in conditiile provocarilor date de piata romanesca agricola.

·         Oferim servicii de suport la vanzare pentru parteneri, prin organizarea de evenimente, promovare directa la fermieri, campanii de promovare.

·         Cu o echipa formata din profesionisti licentiati in agricultura, marketing, comert, economie, fiecare avand un aport important la consolidarea pozitiei companiei pe piata. Dezvoltam impreuna relatii win-win, impartasim aceleasi valori, constienti ca numai impreuna ne putem atinge scopurile.

 

Joburi

Social

Contact

Str. Agatha Barsescu 15B, Prisum Building et2, Sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close