BIOCROP SRL

check_circle Companie verificată
10

BIOCROP SRL

check_circle Companie verificată
10

Despre

De 15 ani Biocrop selectează și pune la dispoziția fermierilor români genetică agricolă performantă, cu scopul creșterii rentabilității fiecărui hectar cultivat.

‘’15 ani Biocrop reprezintă parcursul perioadei de maturitate profesională, un lung șir de succese, eșecuri, invătăminte, provocări, experiențe, de cele mai multe ori incântătoare’’, spune Nicolae NICA Director General Biocrop.

Această performanță este obținută atât prin sporul de producție, cât și prin calități agroalimentare de excepție.

În acest scop, acționăm în parteneriate bazate pe respect și onestitate cu amelioratori, distribuitori, fermieri și procesatori.

Biocrop este o organizație românească independentă, o companie modernă și flexibilă, capabilă să se adapteze rapid la provocările contextului agricol și economic.

Cu acces la o gamă largă de produse, din portofoliul unor amelioratori de top din Germania, Franța, Spania, Elveția și România, testăm anual peste douazeci de noi produse în stațiuni de cercetare și ferme partenere de pe teritoriul întregii țări.

Produsele testate multianual sunt selectate pe baza adaptării lor la condițiile pedoclimatice ale diferitelor regiuni de cultură din România, potențialului de producție, toleranță la boli și dăunători, rezistență la ger și secetă.

O bună parte din semințele comercializate sunt produse în România, în sistem irigat, cu utilaje și capacități de selecție și procesare de o înaltă eficiență și calitate a producției.

Vă mulțumim pentru interesul acordat organizatiei noastre și vă invităm să aplicati

cu incredere la posturile noastre vacante!

Ca parte a echipei Biocrop veti avea oportunitatea sa cresteti si sa va dezvoltati profesional, precum si sa construiti, alaturi de noi, o cariera solida in agribusiness.

Joburi

Social

Contact

Str. Agatha Barsescu 15B, Prisum Building et2, Sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close