Belladonna

SC PHARMA 1 HELTH CONCEPT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Pharma 1 Marketing&Sales este cea mai noua companie din grupul Pharmnet Plus, cu obiect principal de activitate distributia nationala de medicamente si prestarea de servicii logistice pentru partenerii sai.

Compania este in prezent in plina dezvoltare, opereaza in 8 locatii, are 1 depozit logistic de 1 000 mp la Magurele (Ilfov), distribuie un portofoliu de produse in permanenta extindere, asigurand livrarea in farmacii proprii, farmacii comunitare sau de lant, drogherii si spitale.

Pharma 1 Health Concept declara grija noastra pentru pacienti, prin cele aproximativ 100 de farmacii sub brandul Belladonna ( 50 de farmacii in toate sectoarele din Bucuresti si in ca 40 de farmacii in tara ). Reteaua noastra de farmacii Belladonna are o traditie de peste 18 de ani, in tot acest timp fiind concentrati sa oferim clientilor nostri PRETURI FOARTE MICI.

In farmaciile noastre pacientul este intampinat intotdeauna cu caldura si profesionalism, atentia noastra fiind concentrata pe sustinerea si recastigarea sanatatii, oferindu-le toate avantajele de care dispunem. Prin contractele de colaborare cu toate casele de asigurari, la Belladonna eliberam retete gratuite si compensate.

Echipa Belladonna este formata din 170 de farmacisti si asistenti de farmacie care pun pe primul loc pacientul, avand misiunea de a asigura accesul acestora la o gama larga de medicamente si alte produse, la preturi mici. Pacientul este intampinat cu caldura si profesionalism, farmaciile Belladonna fiind locul unde respectul pentru oameni si pentru nevoile lor sta la baza relatiei excelemte farmacist-pacient.

Valorile in care credem sunt: expertiza, implicarea, grija fata de pacient, respect, spiritul de echipa si rezultatele.

Echipa Pharma 1 Health Concept (Belladonna) are la baza o bogata experienta atat in domeniul distributiei de medicamente cat si in domeniul logistic, prin intreaga sa activitate punand pe primul loc clientul si nevoile sale.

Te invitam sa apreciem impreuna colaborarea si munca in echipa, corectitudinea, competenta, eficienta si profesionalismul.

Hai in echipa Pharma 1 Health Concept (Belladonna)!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.