BCR SOCIAL FINANCE IFN SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

BCR Social Finance IFN SA este o instituție financiară nebancară (IFN), înființată în decembrie 2008, prezentă printr-o largă rețea națională și cu un portofoliu important de clienți.

Instituția își propune să creeze un impact pozitiv în comunitățile locale prin sprijinirea antreprenorilor, întreprinderilor sociale și organizațiilor ne-guvernamentale, punându-le la dispoziție servicii financiare flexibile și accesibile pentru a-și dezvolta cu succes activitatea.

BCR Social Finance respectă cele mai inalte standarde etice și de calitate confirmate de Comisia Europeană, în 2017, prin acordarea „Certificatului de confomitate cu Codul european de bună conduită pentru acordarea de microcredite”.

Apartenența la cel mai puternic grup financiar din România (BCR) și din Europa Centrala și de Est (Erste Group) permite susținerea unor proiecte viabile, dedicate inovării și creării de impact în societate. 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.