SC BAUM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Baum Games este una dintre cele mai importante companii producatoare de jocuri de noroc din Romania, ce s-a nascut in anul 1993, in inima Transilvaniei, din dorinta de a crea produse competitive pentru piata autohtona. Totul a inceput ca o afacere de familie ce avea intentia de a produce aparate multigame slot-machine sub un concept original, iar pe baza succesului avut de fiecare dintre versiunile de multigame create si impuse pe piata, s-a dezvoltat rapid. Acum, la o distanta de 27 de ani, Baum Games se mandreste cu 11 versiuni de multigame produse, 40 de sali de joc, o platforma online baumbet.ro si peste 500 de angajati, dezvoltandu-se de la statutul de producator la cel de organizator de jocuri de noroc. Baum reprezinta un etalon al calitatii si seriozitatii pe piata romaneasca a jocurilor de noroc, indiferent ca vorbim despre productie de sloturi sau jackpoturi, sau de operare in salile de jocuri proprii. BAUM priveste spre viitor, inovatia fiind unul dintre telurile de la care nu a abdicat niciodata, Reputatia BAUM a dus produsele companiei pe diverse continente, iar salile de jocuri si cazinourile din întreaga lume beneficiaza de cele mai noi sloturi BAUM GAMES. Sub brandul Baum Games, amatorii de jocuri de noroc din Romania au acces la o experienta unica si rafinata de a-si exersa pasiunea pentru acest divetisment. De asemenea, compania a mers mai departe cu dezvoltarea si a lansat in 2017, platforma de jocuri online baumbet.ro, platforma ce pune la dispozitia jucatorilor o modalitate de joc sigura, interactiva si dezvoltata pe baza intelegerii comportamentului de joc al romanilor. Baumbet, reprezinta o experienta rafinata si unica pentru clientii sai, vizand aceleasi standarde de calitate pe care companie si le-a propus inca de la inceputurile Baum. Baumbet a luat nastere din pasiunea de a modela continuu experienta oferita jucatorilor exigenti ce nu cauta doar o oferta de pariere diversificata ca evenimente, ci este atent la toate detaliile. Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara si dinamica, creativa, pasionata si ghidata pe calitate, te asteptam sa ne cunoastem.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.