BANCA TRANSILVANIA S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) a inceput acum 25 de ani la initiativa unor oameni de afaceri clujeni, orientandu-si activitate spre sectorul IMM. In present, este cel mai mare grup financiar din Romania cu peste 2 milioane de operatiuni zilnic.

 

Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.
Banca Transilvania se ghideaza dupa 4 mari valori: respect fata de oameni si aspiratiile lor, responsabilitate - cunoscandusi foarte bine rolul in relatia cu clientii, actionarii si societatea, curaj – merge intotdeauna mai departe si prietenie – furnizand mereu zamBT.

 

Banca Transilvania este organizata pe patru linii principale de business ( corporate, IMM, retail și Divizia pentru Medici ) si are peste 3 milioane de clienti, aproape 500 de sedii in 180 de orase si peste 7.000 de colegi in echipa. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

 

Este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.
Banca Transilvania pune pret pe incredere si oameni sustinand persoanele ce au curaj sa faca lucrurile diferit pentru ca doar asa ideile sunt valorificate, lucrurile sunt bine facute si visele implinite.

 

Vino si tu in Banca oamenilor intreprinzatori si ofera zamBT clientilor nostri.

 

Film Cristina Burtoi:

Embeded: <iframe src=https://player.vimeo.com/video/616912162?h=5dc8cd6a08 width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Film Andreea Roaua:

Embeded: <iframe src=https://player.vimeo.com/video/616909282?h=9b58db6043 width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Film Ramona Oprea:

Embeded: <iframe src=https://player.vimeo.com/video/606463812?h=dac6fbe917 width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.