de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Automotive Refinish

check_circle Companie verificată
6

Automotive Refinish

check_circle Companie verificată
6

Despre

AUTOMOTIVE REFINISH DISTRIBUTION este o companie fondata in anul 2009 in Satu Mare care s-a dezvoltat in mod organic la nivel national ajungand la o cifra de afaceri de peste 3,6 mil euro. In prezent, avem o echipa de peste 60 de angajati in divizia de retail si cea de distributie din intreaga tara.

Activitatea a debutat prin importul si distributia de vopsele si materiale auxiliare pentru industria auto (tinichigerii si vopsitorii auto) si in prezent oferim o gama foarte vasta de produse, colaborand cu cele mai mari nume din industrie: AXALTA (fostul Dupont Refinish), POLIN, 3M, MIRKA, IWATA, etc.

Cu multa munca si dedicatie am ajuns sa fim parteneri oficiali in Romania al gigantului AXALTA, (cel mai mare producator de vopsele la nivel mondial).

Am construit pana in acest moment o retea de 12 magazine de vopsea si consumabile auto in tara: Bucuresti, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea. Depozitul central care aprovizioneaza punctele de lucru si clientii din tara este la Satu Mare.

Prin intermediul echipei noastre asiguram promovarea, suportul tehnic si distributia produselor noastre catre service-urile din Romania. Relatiile solide cu partenerii nostri ne sprijina in dezvoltarea si ascensiunea noastra continua.

Daca vrei si tu sa faci parte dintr-o echipa inimoasa si cu spirit antreprenorial, viziteaza lista noastra de pozitii deschise sau trimite-ne CV-ul tau pe adresa cariere@automotive-refinish.ro.

Joburi

Contact

Vetis, nr 5, jud Satu Mare, Satu Mare

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close