Auto Car Grup 1 Service SRL

check_circle Companie verificată
4

Auto Car Grup 1 Service SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

Auto Car Grup 1 Service SRL a fost infiintata in anul 2002, are in prezent un numar de 70 de angajati si repara prin cele 2 centre de reparatii situate in zona de Nord a Bucurestiului, peste 450 de autovehicule in fiecare luna.

          Este autorizata de catre Registrul Auto Roman pentru efectuarea lucrarilor de reparatii si intretinere pentru toate marcile auto existente in Romania, utilizand echipamente profesionale ce detin certificate de agreere din partea majoritatilor constructori auto:

 

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Mercedes – Benz, Nissan, Peugeot, Renault, Smart , Toyota, Volvo, VW etc

 

          Auto Car Grup 1 Service SRL este singurul service multimarca din Romania autorizat de catre Registrul Auto Roman pentru efectuarea lucrarilor de intretinere, repararea caroseriei, inclusiv structura de rezistenta pentru marci premium precum: Maserati, Maybach, Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce, Bentley si Cadillac.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str Pritopescu Constantin nr 7, Voluntari-Pipera ILFOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close