Ato Protection S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Ato Protection S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

ATO PROTECTION SRL este o societate cu capital integral privat ce își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 si HG 201/2012 conform licenței de funcționare nr. 3178/P din 27.12.2018 având ca principal obiect de activitate “Activități de protecție si gardă” (cod CAEN 8010).

ATO PROTECTION este o societate de pază care își propune să îmbine calitatea serviciilor de pază și costul redus al acestora. Numai la noi veți găsi agenți calificați și pregătiți special, iar cheltuielile dvs. vor fi extrem de reduse în comparație cu ceea ce găsiți la momentul actual în piața de securitate națională. Suntem atenți la cerințele clienților și suntem focusați pe diminuarea costurilor ca principal target. Oferim servicii integrate, tocmai pentru ca dumneavoastră să beneficiați de costuri reduse, urmând tendințele în domeniul securității, cum ar fi integrarea soluțiilor de pază umană și intervenție rapidă cu sisteme de supraveghere video, antiefracție, control acces și pontaj, detecție incendiu, acoperind astfel în procent de 100% nevoia de siguranță, control și low budget.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Lujerului, 42j, Bl:c8, Sc:1, Et:5, Ap:506, -, București, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close