Asociatia PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila

check_circle Companie verificată

Asociatia PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila

check_circle Companie verificată

Despre

Asociația PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă este persoană juridică română de drept privat, cu scop nepatrimonial, nonprofit, neguvernamentală și independentă, avand  misiunea de a contribui la dezvoltarea durabilă pe plan economic, social și cultural, la nivel local, regional şi naţional, în mediul urban şi rural. În ultimul an Asociatia PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila a fost implicată în dezvoltarea și elaborarea a peste 39 de proiecte cofinanțate de Uniunea Europeană, având o arie de acoperire la nivel national si European, proiecte destinate României pentru implementarea de:

Programe de dezvoltare economică și antreprenorială,
Programe educaționale și formative,
Programe pentru dezvoltarea socială şi cultural artistică,
Programe de perfecţionare profesională şi vocaţională,
Programe de cercetare și dezvoltare,
Programe de dezvoltare a mediului,
Programe pentru dezvoltarea comunicațiilor și a societății internaționale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Unirii, nr. 76, bl. J3A, Mezanin, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close