ARIA CLINIC SRL

check_circle Companie verificată
5

ARIA CLINIC SRL

check_circle Companie verificată
5

Despre

Sub numele Aria, s-a dezvoltat un concept unic in Romania care ofera servicii diverse pentru un stil de viata sanatos, adresat intregii familii.

Centrul Aria s-a nascut din dorinta de a sustine sanatatea familiei si implicit a comunitatii sibiene. Centrul se adreseaza specialistilor in domeniu care pot profesa intr-un mediu de lucru profesional cu dotari de tehnologie inalta si nu in ultimul rand, centrul Aria se adeseaza companiilor si angajatilor acestora oferind pachete speciale, cu un raport optim calitate /pret.

Echipa centrului este formata din specialisti cu experienta in domeniul medical si sportiv, uniti de acelasi concept Aria.

Locatia Noastra este in Sibiu.

Mai multe pe  http://aria.com.ro/

 In urma furnizarii datelor cu caracter personal, conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea acestora. Prin inregistrarea "curriculum vitae" sunteti de acord ca  Aria Clinic SRL, sa prelucreze datele cu caracter personal declarate.

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Şos. ALBA IULIA 100, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close