AMANN ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

AMANN GROUP, o afacere de familie inceputa in 1854 in Bönnigheim, in sud-vestul Germaniei, a ajuns astazi unul din principalii producatori mondiali de ata de cusut industriala si este recunoscut de clientii din intreaga lume pentru calitatea deosebita a produselor sale, marci precum Saba C, Rasant, Sabatex ori Serafil (pentru a mentiona doar o mica parte din oferta generoasa care satisface cele mai variate aplicatii din confectii, tricotaje, broderie, incaltaminte ori din domenii cu cerinte specifice, tehnice) sunt o prezenta familiara, care inspira incredere, pe multe masini de cusut.
Prin subsidiarele sale si prin distribuitori, AMANN GROUP isi vinde produsele in peste 100 de tari, logistica fiind asigurata de o retea de depozite situate in toata lumea, coordonate de depozitul central din Erligheim – Germania, complet automatizat, cu o capacitate de 900 tone.
AMANN GROUP detine unitati de productie in Germania, Cehia, Marea Britanie, China, Bangladesh  si o fabrica moderna localizata in Harman, langa Brasov, a adaugat si Romania pe aceasta lista.
Pentru a sprijini eforturile clientilor sai intr-o piata deosebit de competitiva si dinamica, AMANN GROUP ofera de multi ani, la scara globala, intr-o armonioasa complementaritate cu gama de ate industriale, un serviciu tehnic conceput pentru a oferi solutii profesioniste pentru imbunatatirea eficientei clientilor sai prin cresterea calitatii produselor confectionate si optimizarea proceselor de fabricatie.
Astfel, pentru realizarea de produse de calitate si economii de timp si resurse, clientii nostri au la dispozitie:
Consultanta tehnica pe linia de productie, in orice fabrica, oriunde in lume;
Optimizarea cusaturilor prin controlul parametrilor de coasere (constructii de ata, finete, tipuri de cusaturi, ace, masini etc.);
Teste de procesare standardizate pentru tesaturi inovative, insotite de recomandari de coasere, cu eficienta maxima inainte de lansarea productiei de serie;
Analize de cusaturi, teste si mostrari efectuate in laboratorul din Bönnigheim-Germania;
Solutii pentru calcularea consumului de ata si concepte pentru optimizarea acestuia;
Analiza si remedierea defectelor;
Asortarea culorilor;
Cursuri si seminarii tehnice;
Programe de calculator, brosuri si alte materiale.
Implementarea sistemelor de calitate, a celui de management al mediului si certificarile Öko-Tex Standard 100 intregesc imaginea unei companii responsabile.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.