ALMAROM LIMITED S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Avem o experienta de peste 17 ani in piata romaneasca, timp in care am reusit sa construim conceptul Simona's ca fiind referinta din piata retailului de decoratiuni interioare pentru casa si birou. Viziunea noastra intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne-a indrumat permanent in gasirea produselor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri pentru cei care le aleg sa le foloseasca pentru a infrumuseta spatiul personal sau pentru a le darui.

 

Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri produse atent selectionate, atat din cele noi colectii ale brandurilor high end, cat si piese cu design atemporal potrivite celor mai rafinate gusturi. Astfel, am creat spatiul perfect pentru a prezenta produsele Simona's intr-o ambianta incantatoare: magazinele din Bucuresti, Calea Dorobantilor 155 si Baneasa Shopping City.

 

Succesul nostru in a crea gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta intr-o prezentare unica, ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami – in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Dorim sa va putem provoca simtul estetic pe parcursul calatoriei prin universul Simona's! Asadar, dati frau liber imaginatiei si incepeti o experienta unica de shopping fie navigand pe site-ul nostru oficial, fie vizitand magazinele noastre. Astfel veti fi permanent la curent cu ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare. Va invitam sa urmatiti sfaturile si recomandarile specialistilor nostri prezentate pe paginile de social media, Facebook si Instagram.

 

Fiti parte din universul Simona's! Experience the true luxury at home!

———

Venim in intampinarea clientilor nostri pastionati de bucatarit cu cea mai mare varietate de vase de gatit, cutite si accesorii, realizate cu ultimele tehnologii si recomandate de producatorii internationali. Toate acestea se regasesc in magazinele Simona's Cookshop. Pentru inspiratia crearii unor momente memorabile acasa sau in aer liber, pentru alegerea cadourilor de neuitat, magazinele deschise in Bucuresti Galeria Feeria Baneasa, Promenada Mall si Afi Cotroceni sunt alegerea perfecta!

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.