AgroConcept

check_circle Companie verificată
32

AgroConcept

check_circle Companie verificată
32

Despre

AgroConcept este unicul importator si distribuitor autorizat pe piata din Romania al New Holland Agriculture si unic distribuitor pentru brandurile Kverneland si Casella.

Suntem preocupati in mod constant sa atingem excelenta in domeniu prin pastrarea unui climat de incredere, respect si colaborare în relatia cu clientii si partenerii nostri.

Sustinem dezvoltarea comunitatilor rurale si cresterea sustenabila a agriculturii romanesti printr-o serie de investitii: 14 centre regionale dotate cu cele mai noi tehnologii de interventie rapida si asistenta tehnica, o echipa de management formata din experti pe piata locala si internationala, o viziune globala pentru succes la nivel local, sustinute de antreprenori din familiile Gupta si Stein.

Daca iti doresti o cariera în AgroConcept, primul pas este să ne trimiti cv-ul la adresa cv@agroconcept.ro.

In cazul in care niciuna dintre pozitiile disponibile in acest moment nu se potriveste calificărilor și experientei tale, trimite-ne cv-ul tau, mentionand pozitia sau departamentul in care ai dori sa lucrezi.

 

 

Joburi

Social

Contact

DN2, Bucuresti-Urziceni Km 20+600 Sindrilita, Com. Ganeasa, Ilfov, 077104, Ilfov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close