AGRII ROMANIA S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Agrii in lume

Brandul Agrii s-a lansat pe piata in 2012, in Marea Britanie. Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi. Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.

 

De ce Agrii?

Agrii pentru ca furnizam Inteligenta si Inovatie, cele doua puncte forte, care stau la baza numelui AGRII.

Agrii in Romania: Inteligenta si Inovatie!

Agrii Romania are la baza companiile COMFERT si REDOXIM, achizitionate in 2015 de catre Origin Enterprises PLC.

Compania COMFERT, prezenta pe piata de agribusiness de mai bine de doua decenii a reusit sa devina de-a lungul timpului principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierul care vrea sa-si imbunatateasca productia atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Solutiile personalizate, care corespund nevoilor si cerintelor fermierilor, reprezinta motorul actiunilor COMFERT, iar fermierul roman- cea mai importanta veriga a lantului nostru de business.

​​​​​​​Compania REDOXIM a fost infiintata in urma cu 28 de ani si este principalul distribuitor de inputuri pentru agricultura pe segmentul de ferme mici si mijlocii si unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul fermelor mari. REDOXIM are acoperire nationala si isi distribuie produsele prin fitofarmaciile proprii, prin fitofarmacii partenere si prin vanzare directa la fermieri. Numele REDOXIM a reprezentat intotdeauna garantia calitatii produselor si serviciilor oferite. A fost construit si este mentinut de catre ECHIPA. Echipa de specialisti REDOXIM are o reputatie recunoscuta pe piata distributiei de inputuri, foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic, fiind la curent cu ultimele noutati tehnologice.

 

Valorile Agrii Romania:

PARTENERIAT
INOVATIE
COMUNITATE
OAMENI
INTEGRITATE

 

Evolutia ORIGIN

Origin - societate irlandeza de comert cu ridicata (1897); Horace Plunkett (1854-1932, tatal fondator al agriculturii irlandeze moderne;
Grupul Origin a luat fiinta in anii 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society). Isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijiniproductia agricola (Marea Foamete Irlandeza).

 

Joburi