Affidea Romania SRL

check_circle Companie verificată
26

Affidea Romania SRL

check_circle Companie verificată
26

Despre

Alatura-te echipei Affidea !

800.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1200 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.

Cautam pentru  Affidea oameni curajosi, curiosi si care progreseaza constant prin idei noi si inovatii, fiind mereu in cautare de modalitati mai bune de a isi ajuta pacientii si colegii.

Lucram impreuna in permanenta pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala posibila.

 

Cateva informatii despre noi:

·         Affidea face parte dintr-un grup elvetian ce are o experienta indelungata in domeniul sanatatii. La nivel European 9400 profesionisti isi desfasoara cu dedicare activitatea in 15 tari din Europa: Romania, Polonia, Ungaria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Spania, Irlanda, Irlanda de Nord, Elvetia si Lituania si opereaza in 280 de centre medicale. 

·         In Romania, suntem prezenti cu 36 de centre medicale, in 19 judete deservite de peste 150 de echipamente medicale de inalta performanta

·         50% dintre centrele ce au primit 5* prin EuroSafe Imagine Wall of Stars sunt detinute de reteaua Affidea; printre acestea se regaseste si Affidea Fundeni

·         Suntem in permanenta cautare de noi oportunitati de business care sa ne ajute sa crestem.

 

Despre spiritul Affidea:

·         La Affidea punem  prioritate pe nevoile, sentimentele si emotiile pacientilor, colegilor si tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul ingrijirii medicale.

·         Suntem interesati de dezvoltare profesionala continua; credem in avantajele tehnologice de ultima ora si le punem la dispozitia personalului nostru pentru  a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv in care dezvoltarea personala aduce valoare afacerii pe care o dezvolta.m

·         Avem o cultura bazata pe incredere, integritate si respect mutual. Lucram in echipa!

Joburi

Social

Contact

Str. Finlanda, nr.19, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close