Spital Lotus

23

Spital Lotus

23

Despre

Spitalul Lotus  este un centru medical multidisciplinar  care ofera o gama larga de servicii   medicale  spitalicesti  si  de  ambulator,  precum  si  servicii de laborator, radiologie si imagistica medicala.

Spitalul Lotus a fost infiintat ca urmare a initiativei de a oferi pacientilor  si familiilor acestora, a angajatilor companiilor nationale precum si medicilor , optiunea accesului la o medicina moderna, aliniata  standardelor  de calitate inalta, si care sa reprezinte  un  centru  de referinta al medicinii  prahovene,  la dispozitia fiecarui  pacient care ne trece pragul.

Obiectivele  noastre  permanente  sunt  de a aduce un plus de ingrijire,  speranta si excelenta  in sanatatea  si calitatea vietii  fiecarui pacient in parte, prin servicii medicale integrate  si oferte noi care se completeaza permanent, echipamente medicale moderne si  un colectiv de medici de un inalt  profesionalism

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 43, Ploiesti