STAUBLI SYSTEMS

check_circle Companie verificată
2

STAUBLI SYSTEMS

check_circle Companie verificată
2

Despre

Compania Stäubli s-a infiintat in anul 1892, astazi cuprinde mai multe departamente :

  1. textile
  2. conectica rapida
  3. robotica
  4. conectica electrica

Stäubli dezvoltă şi produce încă din anul 1892 utilaje de înaltă calitate pentru ţesătorii.

Departamentul textil pune la dispoziţie soluţii tehnologice inovative care aduc un grad de

satisfacţie sporit clienţilor din întreaga lume. Politica noastră este de a considera clienţii

noştri ca pe nişte parteneri ale căror exigenţe şi cereri definesc produsele viitoare.

Concentrarea pe nevoile clientului şi pasiunea pentru calitate sunt fundamentele majore pe care se bazează procesul de dezvoltare.

Fiind un furnizor de top al sistemelor de conectare rapidă, gama de produse Stäubli cuprinde soluţii de conectare pentru toate tipurile de fluide, gaze şi energie electrică. Aceste produse standard sau specifice ( conectori simpli sau multipli, schimbătoare de unelte, sisteme de schimbat rapid  matriţe ) combină performanţa,calitatea, siguranţa şi durabilitatea

Conectorii produşi de Stäubli au un design modular şi fac faţă cu brio unei game extinse de fluide, presiuni,temperaturi, vacum şi asta in cele mai agresive medii de lucru. Aplicaţiile obişnuite includ aerul comprimat, aeruldestinat respiraţiei, domeniul hidraulic, industria energiei alternative, fluide şi gaze.

Sisteme de schimbare a uneltelor o gamă completă de sisteme de schimbare a uneltelor pentru roboţi care îmbină principiile de productivitate optimă cu cele mai exigente standarde de securitate în muncă.

Eficienţă în lucrul cu matriţele prin reducerea timpilor morţi din producţie rezultaţi din operaţiile de schimbare

a matriţelor şi logistică. Echipamentele Stäubli pentru conectarea şi fixarea matriţelor, conectorii energetici,manipularea pieselor si de procesare oferă soluţii complete pentru industria plasticului, dintr-o singură sursă.

Compania Multi-Contact din grupul Stäubli, dezvoltă şi produce nenumărate variante de conectori electrici de putere sau pentru transfer de date, fibră optică, aplicaţii coaxiale, inclusiv cabluri, conectori şi cutii de joncţiune pentru aplicaţii fotovoltaice.

Dispunând de productivitate înaltă şi precizie, roboţii Stäubli oferă soluţii pentru toate industriile.

Gama de produse include atât roboţi mici pe patru axe SCARA cât şi roboţi de condiţie medie

si grea care operează cu sarcini utile de peste 250 Kg. Gama de produse pentru roboţi este completată cu controlere, softuri dedicate şi aplicaţii profesionale de o calitate şi performanţă desăvârşită.

Produsele noastre inovative sunt un factor cheie în procesele de producţie eficiente.

Eficienţa energetică este o topică importantă astăzi iar roboţii noştrii au un consum de energie redus.

Ei excelează şi printr-un ciclu lung de exploatare între revizii, păstrându-şi traiectoriile precise pe toată durata exploatării.

Calităţi precum precizie excepţională, acurateţe şi control sunt posibile de ex.: în procesele de vopsire mulţumită softului PaintXen, care se materializează într-un consum mai mic de produse şi într-o emisie redusă de substanţe toxice.

Deasemenea noi am câstigat certificatul ROHS (Restriction of the use of certain Hazardous Substances in electrical andelectronic equipment).

Joburi

Contact

Str. Turturelelor, Nr. 11A, et. 3, modulul 19, 20 si 21, sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close