SC WORLD MEDIATRANS SRL

2

SC WORLD MEDIATRANS SRL

2

Despre

WORLD MEDIATRANS cu sediul central in Timișoara este o companie care activeaza pe piata de transporturi din România de 20 ani.
A inceput ca si agent de marfă al Austrian Airlines, fiind primul expeditor de transport aerian din afara Bucurestiului. In acelasi timp a început colaborarea cu UPS Romania,  oferind  servicii de curierat international prin reteaua operativa UPS. După doi ani compania a initiat primul transport rutier cu ca expeditor de mărfuri și de asemenea, cu propria flotă. Apoi a urmat dezvoltarea serviciilor speciale (fast car, charter, hand carry), Servicii de seafreight, Servicii de logistica, curierat intern și serviciile vamale.
În 2012, o parte din acțiunile societății au fost preluate de DB Group Spa din Italia, iar acest nou parteneriat a adus noi oportunități prin accesul la rețea internațională de birouri DB Group din întreaga lume.
Portofoliul companiei include companii importante din diferite industrii, auto, electronice, farmaceutic, mobilă și nu numai.
Pentru viitor compania vrea să își consolideze poziția pe piață pentru serviciile existente și dezvoltarea de noi servicii pe o structură bazată pe calitatea serviciilor și profesionalismul oamenilor săi.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Str. JEAN MONET 7, Timisoara TIMIŞ