SC Parigo Bet SRL

check_circle Companie verificată
2

SC Parigo Bet SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

Suntem prezenți pe piața jocurilor de noroc din 2008 - peste 12 ani de activitate!

Am crescut în fiecare an pariind în primul rând pe noi, pe angajații și partenerii noștri. Viziunea noastră este să construim o experiență unică pentru fiecare client, un univers în care tu ești stăpân peste câștigurile tale!
Proiectul Parigo vine fix în întâmpinarea nevoilor tale. Cum facem asta cu succes?
Prin extinderea numărului de locații atât în București, cât și la nivel național.
Începând cu 2020, urmează să fim prezenți mai aproape de tine în cadrul a peste 100 de agenții care îți transformă ambițiile și răbdarea în realitatea unor câștiguri sigure.
Pe site-ul www.parigo.ro simplificăm modalitatea de pariere, adaptându-ne la orice context. Aici îți vei configura singur un bilet virtual cu care poți merge la un terminal de pariuri Parigo sau direct la casierie pentru a plasa pariul.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

str. Arhitect Harjeu 59G, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close