ProCredit Bank

check_circle Companie verificată
15

ProCredit Bank

check_circle Companie verificată
15

Despre

ProCredit Bank reprezinta banca ce ofera servicii complete de produse bancare la cele mai inalte standarde. Suntem orientati spre client si ne concentram atentia sa oferim acestora, fie ei persoane fizice sau intreprinderi, servicii bancare excelente.

Primele banci ProCredit au fost fondate in urma cu mai bine de 10 ani, vizand un impact semnificativ asupra dezvoltarii prin oferirea de servicii de finantare care sa sustina cresterea afacerilor mici si sa incurajeze persoanele si familiile cu venituri mici si medii sa economiseasca prin facilitati atractive la depozite. Drept urmare, am crescut rapid si am ajuns astazi sa ne mandrim ca suntem unul dintre principalii furnizori de servicii bancare pentru micii intreprinzatori in cele mai multe din tarile in care ProCredit isi desfasoara activitatea.

La ProCredit Bank punem valoare pe transparenta in comunicarea cu clientii, ne implicam activ pentru a minimiza amprenta de carbon a institutiei si furnizam servicii bazate pe intelegerea situatiei fiecarui client si pe o analiza financiara solida. Ne concentram pe finantarea intreprinderilor mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarilor in care opereaza. Oferim facilitati de economisire simple si accesibile, servicii bancare online, dar si investim resurse substantiale in educatia economica si promovam o cultura a economisirii si responsabilitatii financiare pentru toti clientii ProCredit Bank.

Ca angajator, la ProCredit Bank apreciem diversitatea in ceea ce priveste studiile urmate, experienta de munca si personalitatea, avem o structura organizatorica simpla si impreuna, ne straduim sa oferim servicii excelente si responsabile clientilor bancii, si sa imbunatatim activitatea institutiei noastre. Pentru ca ne miscam intr-un mediu aflat in continua schimbare, progresam permanent, ne straduim sa fim in pas cu schimbarile, investim masiv in training-uri, organizam cursuri specializate pentru diferite pozitii din cadrul ProCredit dar si seminarii de grup, asigurand astfel abilitatile si competentele necesare fiecarui angajat.

 

Vino si tu sa faci parte din echipa ProCredit Bank!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Buzesti nr. 62-64 etj. 1-2, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close