Messer Romania Gaz SRL

check_circle Companie verificată
5

Messer Romania Gaz SRL

check_circle Companie verificată
5

Despre

Grupul Messer, fondat în 1898, este cel mai mare specialist administrat privat din domeniul gazelor industriale, medicale și speciale. Sub marca "Messer - Gases for Life", Grupul este activ în 35 de țări din Europa, Asia, America și Algeria, cu un total de peste 90 de companii operaţionale.

Pe piaţa românească Grupul Messer este reprezentat de compania Messer Romania Gaz S.R.L., înfiinţată în anul 1998 şi care are capital integral german. Domeniul de activitate cuprinde producerea şi comercializarea gazelor industriale, medicinale şi speciale, incluzând oxigenul, azotul, argonul, bioxidul de carbon, hidrogenul, acetilena, amestecurile de gaze şi gazele speciale. Activităţile din România variază de la operarea fabricii de separare a aerului, la stocarea şi livrarea gazelor la clienţi şi, de asemenea, se concentrează pe înțelegerea și îndeplinirea așteptărilor clienților. Messer Romania Gaz îmbunătăţeşte continuu calitatea muncii, a produselor și a serviciilor pentru asigurarea succesului clienților într-un mod sustenabil.

Joburi

Contact

Delea Veche 24, corp A etaj 2-3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close