MAC EXIM SRL

2

MAC EXIM SRL

2

Despre

De peste 24 de ani, PRODUCEM mobilier si elemente conexe, timp in care ne-am construit pas cu pas reputatia unui furnizor de produse de calitate . 

Oferim  o gama variata de solutii pentru orice tip de spatiu  si functiune, fie el birou, spatiu comercial sau locuinta.

Avem capacitatea sa combinam si sa prelucram o intreaga diversitate de materiale ( lemn, furnir, placi fibrolemnoase melaminate si/sau vopsite, sticla ,otel, inox, plastic, materiale compozite ) in aproape orice forma si culoare posibila, fie ea dreapta, in unghi, rasucita sau curbata.

Avem o echipa  profesionista de ingineri, arhitectii si designeri, care va pot  indruma, de la idee  pana la produsul finit.

Obiectele produse de noi pot fi executate atat unicat cat si in serie ,mentinand standardele de calitate conform ISO 9001 si Corian Quality network.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

str. Maria Rosetti 49A, et.1,sector 2, BUCURESTI