Falcon Electronics Prod SRL

check_circle Companie verificată

Falcon Electronics Prod SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, statiile walkie-talkie si CB radio de la Cobra, detectoarele Escort, Beltronics, Whistler si Cobra, sistemele handsfree si dronele Parrot, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio de la Sony si JVC.

 

Scurt istoric

 

Povestea firmei Falcon Electronics a inceput in 1996. Dan Cutui, fondatorul companiei, pe atunci un tanar pasionat de electronica auto, i-a convins pe cei de la compania Coca Cola sa le echipeze 10 masini cu un sistem de securitate importat din Marea Britanie. In urmatorii ani, in contextul unei piete dinamice, compania a crescut spectaculos. Cheia succesului intr-o piata unde modelele si sistemele evolueaza extrem de rapid? Falcon Electronics a tinut intotdeauna pasul cu noile tehnologii si a oferit produse si servicii la standarde inalte de calitate.

A urmat incheierea unor contracte de reprezentare semnate producatori mari de sisteme audio si de securitate auto pe plan mondial. Performantele deosebite realizate de echipa Falcon Electronics in comercializarea, instalarea si service-ul echipamentelor electronice auto au fost recunoscute prin obtinerea, timp de opt ani consecutiv (1999 - 2006), a premiului "Distribuitorul anului" de la Directed Electronics Inc. USA.

In anul 2003, a fost inaugurat showroom-ul din Bulevardul Magheru (Bucuresti), primul showroom de produse electronice auto din Romania. 

In 2004, Falcon Electronics lanseaza in Timisoara cel de-al doilea centru specializat de accesorii destinate autoturismelor. 

In 2007, a urmat deschiderea unei filiale in Brasov, iar in 2010 in Cluj-Napoca, ambele dispunand de salon de prezentare a produselor si de atelier de montaj. 

Din 2012, portofoliul Falcon s-a marit prin semnarea parteneriatului cu JVC. 

Doi ani mai tarziu, in 2014, Parrot alegea Falcon drept partener in Romania. 

In 2015, Falcon devine partenerul liderului pe piata dronelor la nivel mondial, firma DJI.

Astazi, Falcon Electronics este lider national in distributia de sisteme de securitate si detectoare de radar si unul dintre principalii distribuitori de instalatii de sonorizare auto, precum si de accesorii pentru automobile. Mai nou, portofoliul sau s-a marit prin adaugarea categoriei drone, Falcon oferind astfel partenerilor si clientilor sai acces la tehnologii recente.

https://store.falcon.ro/

https://oem.falcon.ro/

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Splaiul Unirii nr. 247 - 251 sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close