EMERSON

check_circle Companie verificată
89

EMERSON

check_circle Companie verificată
89

Despre

Imaginați-vă că sunteți înconjurați de inovatori inteligenți, motivați și pasionați, care lucrează cu toții în același scop - pentru a crea soluții revoluționare care să lase lumea noastră într-un loc mai bun decât am găsit-o.

Emerson este o companie globală de tehnologie și inginerie care oferă soluții inovatoare pentru clienții de pe piețele industriale, comerciale și rezidențiale. Afacerea noastră de soluții de automatizare Emerson ajută producătorii de procese, hibrizi și discreți să maximizeze producția, să protejeze personalul și mediul în timp ce își optimizează energia și costurile de operare. Activitatea noastră de soluții comerciale și rezidențiale Emerson ajută la asigurarea confortului și sănătății umane, la protejarea calității și siguranței alimentelor, la avansarea eficienței energetice și la crearea unei infrastructuri durabile.

Parte a concernului american, Emerson Cluj-Napoca a intrat pe piața românească în anul 2006, an în care a început construcția primei fabrici în Parcul Industrial Tetarom II, un campus industrial întins pe o suprafață de 12 hectare. De asemena, în acest spațiu industrial, se află și un centru de cercetare, REDEC – Romanian Emerson Development Engineering Center – centru ce va constitui baza viitoarelor proiecte.

Un mediu dinamic este ceea ce veți descoperi la Emerson, o companie Fortune 500 cu 14,5 miliarde de dolari în vânzări și 155 de locații de producție în întreaga lume. Oamenii Emerson sunt cel mai mare atuu al companiei.

Echipa talentată a companiei se întinde pe întreg globul și împărtășește aceiași pasiune pentru progres și excelență.

Împreună, schimbăm lumea și avem toate resursele pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale.

Indiferent dacă sunteți un profesionist consacrat care caută o schimbare de carieră, un student care studiază opțiuni sau ați primit recent diploma de MBA, veți găsi o varietate de oportunități la Emerson.

Alătură-te echipei noastre și începe-ți călătoria astăzi.

Vizitați-ne la: www.emerson.com

Joburi

Contact

Str. Emerson Nr. 4, Cluj-Napoca, Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close