Chiulan SRL

check_circle Companie verificată

Chiulan SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Infiintata in anul 1994, CHIULAN s.r.l. a devenit de-a lungul anilor un producator competitiv de structuri metalice sudate, datorita calitatii, promptitudinii, capacitatii de productie si nu in ultimul rand flexibilitatii de care da dovada la fiecare proiect.

Fabrica de productie din localitatea Caransebes poate livra lunar pana la 600 tone de structuri metalice sudate, cu aproximativ 60 de angajati direct productivi, cu o larga experienta in domeniu, asistati de ingineri specializati.

Elementele de confecții și structuri metalice sunt executate cu respectarea standardelor tehnice și de calitate în vigoare, completate de cerințele speciale ale proiectanților și clienților.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. DR.PAVEL VASICI UNGUREANU 3, Timisoara TIMIŞ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close