CBC Laboratories

check_circle Companie verificată
17

CBC Laboratories

check_circle Companie verificată
17

Despre

Cord Blood Center este prima și cea mai mare bancă de celule stem din România, parte a Cord Blood Center Grup, una dintre cele mai mari banci de celule din sângele ombilical, sângele din placentă, țesutul de cordon ombilical și țesutul de placentă din Europa, cu sediul in Elvetia. Cu peste 20 de ani de experiență, Cord Blood Center oferă servicii de recoltare a diferitelor tipuri de celule stem din probele biologice disponibile la naștere (inclusiv din țesutul placentar).

Peste 85.000 de părinți din România au ales deja serviciile Cord Blood Center, iar până la sfârșitul anului 2020, 150 de unități de celule stem hematopoietice din sângele ombilical, stocate de către Cord Blood Center Grup, au fost eliberate și administrate în centre medicale din aproape toată lumea, pentru tratarea diferitelor afecțiuni la pacienți cu vârste între o lună și 80 de ani.

Joburi

Social

Contact

Eftimie Murgu 2A, Cluj-Napoca,Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close