BROT Manufactur SRL

check_circle Companie verificată

BROT Manufactur SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Brutăria Brot Manufactur este o afacere de familie fondată în 2013, bazată pe know how și tehnologie germană în producția de pâine de casă.
Brot Manufactur aduce la București experiența și expertiza unei brutării tradiționale din Frankonia și tradiția de prelucrare a făinii integrale de grâu și de secară, producând pâine de calitate excepțională, chifle și brezeln.
Brot Manufactur urmează cele mai înalte standarde biologice și folosește exclusiv produse naturale, renunțând complet la ingredientele artificiale și la procesele automatizate de dospire și coacere. Rezultatul este o pâine sănătoasă și consistentă, cu aroma, gustul, textura și durabilitatea pâinii de altădată.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Orzari nr. 19, et. 5, ap. 14, sector 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close