Publicat 07 Mar 2016 | Expiră 08 Apr 2016

Voluntar Plantator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Imbunatateste-ti CV-ul cu Green Endorsement Basic! 

Salut, aici poti sa alegi pozitia de voluntar – plantator, practic, cel mai simplu mod prin care poti sa ajuti padurile dar si CV-ul tau. 

Ce ai de facut? Concret, vei ajuta la plantarea corespunzatoare a puietilor in cadrul campaniei initiativei nationale de impadurire “Plantam Fapte Bune in Romania”. Asta inseamna ca vei invata tehnicile de plantare, detalii despre tipul de puieti plantati, vei cere feedback de la coordonatorul echipei si vei invata sa colaborezi cu colegii tai. La scurt timp dupa sfarsitul zilei de plantare, vei primi certificatul Green Endorsement Basic by “Plantam Fapte Bune in Romania”. 

Important de stiut: Atunci cand te vom suna, e important sa specifici daca ai nevoie de transport pana la plantatia oficiala – daca te inscrii pe una din plantatiile noastre oficiale. Afla mai multe despre ce presupune pozitia de plantator pe www.plantamfaptebune.ro. 

De retinut:

Numarul de plantatori depinde de numarul de organizatori, acestia din urma putand coordona un numar limitat de persoane. Asa ca, daca stii pe cineva care si-ar dori sa fie organizator in initiativa nationala de impadurire “Plantam Fapte Bune in Romania”, spune-i sa aplice pentru Green Endorsement PRO si poti ajuta mai multi oamenii sa planteze.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Voluntar Plantator  -  Green Endorsement Pro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close