Psihopedagog

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Descrierea jobului

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei – angajeaza Psihopedagog – la Centrul Socio-medical din Loc. Adunatii Copaceni, Jud. Giurgiu


Cerințe generale:
 • Absolvent al unei forme de invatamant superioare de specialitate in psihopedagogie;
 • Atestat de libera practica , emis de Colegiul Psihologilor in specialitatea Psihopedagogie speciala
 • Limba engleza scris si vorbit la nivel avansat;
 • Cunostinte bune de operare PC;
 • Carnet de conducere categoria B
Program de lucru: 8 h/zi

Responsabilitati:
 • Asigura servicii psihoeducationale centrate pe nevoile beneficiarilor din sectia de pediatrie (pacienti) si beneficiarilor copii ai adultilor care sunt in ingrijirea Fundatiei
 • Realizeaza evaluarea psihopedagogica si interventie logopedica pentru copii pacienti/apartinatori
 • Desfasoara activitati de tip terapeutic-cognitiv-ocupational, individuale sau in grup
 • Organizeaza evenimente educative, recreative si de socializare pentru beneficiari si familiile acestora
 • Organizeaza intalniri cu parintii copiilor legate de probleme de natura educativa, consiliere a acestora privind atitudinea fata de educatie si gasirea unor modalitati de coping pentru depasirea anxietatii si realizarea incluziunii educationale si sociale
 • Oferirea de suport educational in vederea imbunatatitirii abilitatilor de invatare si atingerii competentelor corespunzatoare nivelului de dezvoltare a fiecarui beneficiar.

Beneficii:
 • 26 zile de concediu de odihna, anual;
 • 1 zi libera aferenta zilei de nastere si 1 zi libera de Ziua Mondiala a Sanatatii;
 • Decont transport;
 • Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi;
 • Abonament Bookster;
 • Formare profesionala constanta in domeniul paliatiei.

Candidaţii interesaţi pot trimite un Curriculum Vitae la următoarea adresă de e-mail: recrutare@hospice.ro
Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate.
Organizatia îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidat.

Descrierea companiei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro.

HOSPICE Casa Sperantei respecta prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR). Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate. Prin transmiterea datelor dvs.personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate. Procesam aceste date doar in scopuri de recrutare. Am dori sa pastram aceste date pana in momentul ocuparii pozitiei vacante. Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind incheiata atunci cand un candidat accepta propunerea noastra pentru pozitia vacanta.Cand perioada respectiva s-a incheiat, fie iti vom sterge datele, fie te vom informa ca le vom mentine in baza noastra de date pentru pozitii viitoare. Va asiguram ca nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing. Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001)

Publicat 9 aug. 2021 Expiră 8 sept. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos