Publicat 28 Aug 2019 | Reactualizat 27 Sep 2019 | Expiră 28 Sep 2019

Programator ASP.NET

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Axes Software dezvolta si implementeaza solutii software dedicate proceselor logisitce de depozitare, transport si distributie.
Cautam persoane inovative dornice sa activeze intr-o companie romaneasca dinamica.
Candidatul ideal trebuie sa fie o fire comunicativa, cu o gandire analitica ce intelege cu usurinta cerintele de business ale clientilor nostri venite prin intermediul departamentului de consultanta.
Un caracter de leader este apreciat daca vine in completarea unor cunostinte temeinice in domeniul IT, hardware si software.

Descrierea jobului

Responsabilitatile principale:
- "product owner" dezvoltarea unei aplicatii respectand principiile de dezvoltare aplicatii interne Axes Software in tehnologii ASP.NET;
- comunicarea cu echipele de implementare si suport cu privire la respectiva aplicatie;
- intelegerea proceselor operationale care sunt cerute de clienti si se doresc a fi implementate
- aducerea de solutii noi, inovative, in procesul de dezvoltare a solutie pe ansamblu
- folosirea cu precadere a tehnologiilor .NET (C#, ASP) si MS SQL. Functie cerintele clientilor se pot folosi punctual si alte tehnologii
- participarea la sedinte de proiect
- participarea la intalniri cu clientii, utilizatori ai aplicatitiei.

Descrierea companiei

In anul 2005 a luat fiinta firma Axes Software din dorinta de a realiza aplicatii complexe pentru automatizarea proceselor de marfuri si servicii in cadrul companiilor, incepand cu aplicatii de tip WMS. Astfel dezvoltam aplicatii de urmarirea a fluxurilor de productie (PMS � Production Management System), aplicatii de gestionare a comenzilor de intrare si iesire (OMS � Orders Management Systems) si aplicatii de gestionare a transporturilor de marfuri (TMS � Transport Management Systems).
Folosind cele mai noi tehnologii in domeniul dezvoltarii de programe si echipamente de ultima generatie solutiile noastre raspund celor mai exigente cerinte din diferite domenii cum ar fi: productie, logistica, curierat, distributie.

Expirat
Programator ASP.NET  -  AxesSoftware

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close