Publicat 21 Aug 2019 | Reactualizat 18 Sep 2019 | Expiră 21 Sep 2019

Operator depozit Olanda

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SBA Flex este în căutarea unor persoane motivate, responsabile și flexibile care să se alăture echipei sale de operatori logistică.
Dacă ai o rudă sau un prieten interesat de acest loc de muncă, la noi există posibilitatea să lucrați împreună! În plus, persoanele care lucrează pe termen lung sunt recompensate pentru fidelitatea lor, precum și angajații care ne recomandă alți viitori angajați.

Candidatul pe care ni-l dorim:
- vorbește și citește în limba engleză (cel puțin la nivel mediu)
- reprezintă avantaj experiența de lucru într-un depozit (în picking, ambalare sau expediție)
- este disponibil să lucreze în ture și în weekend
- nu are antecedente penale (se solicită certificatul de cazier judiciar)
- posedă permis de conducere categoria B sau știe să utilizeze bicicleta pe drumuri publice și este dispus să să se deplaseze astfel spre locul de muncă

Descrierea jobului

Ca operator în depozit te vei ocupa de preluarea (picking) și ambalarea (packing) produselor (bunuri de larg consum, echipamente electronice sau lumânări parfumate), de pregătirea comenzilor sau/și alimentarea rafturilor cu marfă.

Ofertă:
- 0 taxe de mediere
- Contract legal de muncă în Olanda
- Salariu brut între 10,20 - 10,65 euro/oră
- Plata săptămânală a salariului (într-un cont bancar)
- Plata suplimentară pentru lucrul în schimburi, ore peste program și lucrul în weekend
- Bonus de fidelitate
- Bonus de recomandare
- Dacă dorești, ne ocupăm de cazare ta (în schimbul unei chirii săptămânale)
- Dacă ești cazat într-una dintre locuințele SBA Flex, asigurăm transportul la și de la locul de muncă
- Asigurare medicală obligatorie (contra cost)
- Suport administrativ (și în limba română) și ajutor pentru acomodarea la mediul de viață și de lucru
- Aplicație gratuită (cu cont personal) pentru semnarea digitală a actelor de angajare și gestionarea tuturor documentelor legate de relația de muncă

Descrierea companiei

SBA Flex este o agenție internațională de muncă care oferă locuri de muncă în domenii precum agricultură, logistică și producție în diverse ramuri ale industriei. Birourile SBA Flex sunt situate în diferite zone ale Olandei, iar sediul central al companiei se află în Tilburg. SBA Flex se poate ocupa și de cazarea angajaților, dacă aceștia doresc acest lucru.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operator depozit Olanda  -  SBA Flex Uitzendgroep

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close