Publicat 07 Ian 2019 | Reactualizat 04 Feb 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Operator ambalare in Olanda

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-cunoaste limba engleza la nivel de baza sau conversational
-se adapteaza la mediu
-responsabil
-flexibil
-rezistent la temperaturi scazute
-determinat, muncitor

Descrierea jobului

Ca operator ambalare vei fi responsabil de ambalarea fructelor, legumelor, a preparatelor cu specific asiatic, sau a carnii care merg mai departe in supermarketuri spre vanzare . In functie de fabrica si departament , se poate solicita si actionarea unor masinarii sau aparate, sau aranjarea de paleti.
Avem mai multe pozitii disponibile ca operator ambalare in fabrici si depozite. In conformitate cu disponibilitatea locurilor de munca si profilul dvs. alegem oferta cea mai convenabila pentru ambele parti.

Beneficii:
-contract de munca olandez
-transport de la cazare la locul de munca si inapoi
-posibilitatea de a pleca in cupluri/cu prietenii
-asigurare medicala
-cazare
-ajutor la deschiderea numarului BSN
-plata saptamanala
- coordonator roman
NU percepem taxe sau comisioane. Plecarile catre Olanda au loc vinerea sau sambata pentru ca munca sa poata inceapa luni.

Documente necesare pentru inscriere:
- buletin sau pașaport
- cont bancar – IBAN
- cazier judiciar fara infractiuni
- permis de conducere (dacă este cazul)
- număr SOFI/BSN (dacă este cazul)
- certificat de stivuitorist (dacă este cazul)

Descrierea companiei

Workforce Recruitment este o agentie de recrutare prezentă pe piața forței de muncă din decembrie 2016. Lucrăm pentru Flexspecialisten Holding NV, care este o companie olandeză, cu sediul în orașul OSS. Aceștia angajează lucrători temporari din Polonia, România și Olanda și au o experiență de peste 20 de ani în recrutarea de personal, în domenii precum industria alimentara, textila, productie si logistica.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operator ambalare in Olanda  -  Workforce Recruitment S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close