Publicat 07 Nov 2016 | Reactualizat 08 Dec 2016 | Expiră 09 Dec 2016

Mega Image Angajeaza Personal Part Time

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei sa castigi experienta si bani de buzunar?
Vrei sa lucrezi aproape de casa / facultate / camin? Sa vii, dar mai ales sa pleci repede?
Vrei sa ai colegi de gasca?
Vrei sa lucrezi intr-o companie stabila si inovatoare? Indiciu: rimeaza cu “posibilitati de dezvoltare”.
Vrei sa te poti baga la stagii de practica sau in programele de Internship Mega Image?

Alatura-te echipei noastre pe unul dintre posturile de CASIER sau LUCRATOR COMERCIAL PART TIME!

Descrierea jobului

Ce va trebui sa faci pe postul de Lucrator Comercial:
- Pentru ca vrem sa ii inspiram pe clientii nostri, dorim sa fii prietenos si sa ii asisti pe acestia cu amabilitate in magazin.
- Pentru ca punem pret pe procedurile ce asigura calitatea produselor noastre, ne vei ajuta sa aprovizionezi rafturile conform modalitatilor FIFO si FEFO (fii fara griji, vei invata cum ), vei actualiza preturile produselor si le vei scoate de la vanzare pe cele neconforme .

Ce va trebui sa faci pe postul de Casier:
- sa scanezi produsele clientilor si sa eliberezi bonul fiscal
- sa fii prietenos si amabil cu clientul
- sa tii evidenta stocului de tigari
- sa aprovizionezi standurile din apropierea caselor de marcat

Poti lucra astfel:

Luni-Vineri: 4ore/zi, intervalul orar fiind stabilit impreuna cu seful de magazin

Vineri-Sambata-Duminica: interval orar stabilit impreuna cu seful de magazin

Sambata-Duminica: interval orar stabilit impreuna cu seful de magazin

Ne-ar placea sa ai/sa fii:
Studii medii - Lucrator Comercial;
Diploma Bacalaureat - cerinta obligatorie pentru Casier;
Orientat si deschis catre client;
Responsabil si serios;
Dinamic si cu spirit de initiativa;
Flexibil si cu spirit de echipa.

Ce beneficii iti oferim?
• posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii multinationale.
• salariu competitiv;
• posibilitati reale de dezvoltare a carierei ;
• posibilitatea de a lua parte la programe de dezvoltare interne (internship, practica, traineeship)

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!  

Expirat
Mega Image Angajeaza Personal Part Time  -  Mega Image

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close