Publicat 02 Sep 2019 | Expiră 03 Oct 2019

Lucratori depozit / Labourer

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta in fabrici sau depozite preferabil dar nu necesara.
Capabil sa stea in picioare pe perioada indelungata.
Capabil sa inteleaga importanta normelor ce trebuiesc atinse.

Descrierea jobului

East London Textiles este o companie situata in Anglia, specializata in reciclarea si exportul de haine si incaltaminte second-hand. Cautam persoane dornice de munca atat pentru sortarea cat si pentru manipularea si ambalarea produselor, fete si baieti.

Jobul presupune lucrul in depozitele noastre situate in Londra si Aylesbury, Marea Britanie.

Procesul de angajare presupune un interviu virtual pe Skype sau WhatsApp cu Consultantul in Resurse Umane, Mihaela Nistor, urmat de un telefon de confirmare si stabilirea datii de incepere in cazul in care sunteti selectati.
Interviul poate fi sustinut atat in limba romana cat si in limba engleza.

Odata ajunsi in Anglia, se va asigura transport din aeroporturile Stansted, Luton sau Gatwick catre locatie, sau daca veniti cu autocarul, din cea mai aproapiata statie. La sosirea in locatie se va asigura cazare in una din locatiile companiei, urmand ca apoi sa se deduca chirie treptat. Se percepe un depozit de 2 zile muncite si un depozit pentru casa de £360, dar vor fi oprite treptat din salariul dvs si nu intr-o singura transa.

Veti fi ajutati in procesul de obtinere Nino cat si a unui cont bancar.
Trainingul va fi efectuat in limba romana, iar programul de lucru va fi de Luni-Vineri de la 7:30 la 17:30, cu 1 ora pauza in fiecare zi. Exista sansa orelor suplimentare daca doriti. Salariul de inceput va fi de £8.21/ora, iar sanse de promovare exista dupa primele 3 luni de angajare. Vi se ofera contract pe perioada nedeterminata, iar la semnarea contractului plata salariului se va face odata pe luna in contul dvs.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati website-ul companiei www.east-london-textiles.com

Descrierea companiei

East London Textiles este o companie situata in Anglia, specializata in reciclarea si exportul de haine si incaltaminte second-hand, .

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Lucratori depozit / Labourer  -  East London Textiles Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close