Publicat 12 Feb 2018 | Reactualizat 14 Mar 2018 | Expiră 15 Mar 2018

Loc de munca in Anglia in depozit/ linie productie

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ce putem oferi?
- Un loc de muncă legal în Marea Britanie acoperite prin contract conform normelor britanice, pentru o perioadă de timp nelimitata,
- Salariu atractiv, 250-300 de lire pe saptamana
-Oportunitatea de a te dezvolta pe plan profesional
- program fix garantat pt fiecare saptamana de munca
-Numar mare de ore extra pt cei care doresc sa lucreze overtime
- Pentru cei mai buni muncitori, oportunitatea de a lucra direct pentru clienții noștri,
- Suport cu procesul de relocare de către consultanți cu experiență,

Ce ne dorim de la tine?
Dorinta de a munci !
Experiența anterioară nu este necesară. Noi va vom ajuta pentru pregatirea la locul de munca.

Descrierea jobului

Ce aveti de castigat daca alegeti sa plecati cu noi in UK?
- Un consultant va fi alocat special pentru dumneavoastra pentru a va sta dispozitie pe tot procesul de relocare, oferind suport complet in timpul fiecarei etape; inca din momentului acceptarii dumneavoastra pentru a lucra in Marea Britanie,
- Pentru confortul dumneavoastră, puteți trece prin întreaga recrutare on-line, fără a părăsi locuinta. Va economisi timp și bani!
- Vom găsi o ofertă potrivita pentru nivelul tau de engleza. Nu-ți fie frică pentru persoanele cu un nivel mai scazut de limba engleza, vom găsi, de asemenea, ceva potrivit.
- In Marea Britanie se cauta permanent noi lucratori pentru liniile de productie. Nu ezita sa iti trimiti CV-ul astazi !
- Cu siguranta o sa te contactam pentru a te ajuta cu tot ceea ce ai nevoie inainte de a veni in UK

Descrierea companiei

Suntem mandri de a lucra pentru multe dintre cele mai cunoscute companii in domeniul produselor alimentare și produselor proaspete, depozitare și distribuție, bunuri de larg consum. Ne mandrim ca in palmaresul nostru se numara contracte de succes si suntem tot timpul in cautare pentru a obtine cele mai bune rezultate clientilor nostri.

Suntem parte a Grupului Staffing, o companie lider de recrutare britanica cu capital integral privat, cu o cifră de afaceri de mai mult de 240 de milioane lire sterline. Compania noastra sora este lider național in domeniul de recrutare personal in domeniul corporate.

We’re proud to work for many of the best known names in food and fresh produce, warehousing and distribution, FMCG, retail, airside and the home entertainment industry. Proud too of being rewarded with additional contracts through our successful track record of getting results for our clients.

We’re part of the Staffing Group, a leading privately owned British recruitment company with a turnover of more than £240 million. Our sister company is the leading national recruitment business Extra Personnel.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Loc de munca in Anglia in depozit/ linie productie  -  Single Resource