Publicat 19 Iun 2020 | Expiră 27 Iun 2020

Job sezonier in Restaurant/Hotel

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti la inceput de drum sau ai experienta si vrei sa te distrezi in acelasi timp, te asteptam intr-o locatie de vis, in locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Daca iubesti natura si ti se potriveste un mediu de lucru interactiv, esti asteptat cu drag in echipa!

Ce cautam?
O persoana energica, cu orice nivel de experienta, sociabila, cu atitudine deschisa, orientata spre client pentru urmatoarele posturi:

  • Instructor Sportiv;
  • Receptioner;
  • Cameriste si spalatorese lenjerie;
  • Manipulant marfa;
  • Debarasator;
  • Lucrator salubrizare;
Orice tip de contract se poate discuta, full time sau sezonier. Pentru acest job este necesara relocarea pentru perioade mai lungi sau mai scurte si acest aspect il stabilim de comun acord.

Descrierea jobului

Cu ce te vei ocupa in echipa noastra?
Activitatile desfasurate sunt specifice departamentelor din care faci parte si se vor discuta in timpul interviului. Salariu si beneficiile le stabilim in functie de experienta si de obiective.

Ce oferim noi?

  • un salariu motivant, corelat cu performanta;
  • cazare asigurata pe toata durata contractului;
  • 3 mese/zi, inclusiv in zilele libere
  • decontarea transportului.

Descrierea companiei

Green Village 4* Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic care se intinde pe o suprafață de peste 30.000 mp, acolo unde Dunărea întalnește Marea Neagră.

Green Village 4* Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși – arhitectura păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Resortul a fost construit în anul 2004, iar capacitatea de cazare a acestuia acoperă un total de 90 de camere confortabile și 55 căsuțe.

Printre facilitățile resortului, putem enumera: restaurant & brasserie, health center (masaj și centru de fitness), piscină și jacuzzi, lotus SPA cu saună uscată, entertainment center (billiard, tenis de masă, ping-pong, cărți de joc, table, darts, șah, jocuri de societate), kids club și loc exterior de joacă pentru copii, 3 săli de cinema la interior și un cinema în aer liber, sală de conferințe, activități sportive în aer liber (plimbări cu hidrobicicleta, cu caiacul, cu bicicleta, tir cu arcul, pescuit, activități nautice), gift shop și seri cu muzică live.

Green Village Resort este o inițiativă 100% românească, care din anul 2015 aparține Grupului Eurolines România, ca prim proiect hotelier în care a ales să investească.

Grupul Eurolines funcționează din anul 1995, este alcătuit din 10 companii și are 300 de angajați.

Principalele linii de business sunt: servicii hoteliere și de rent-a-car.

Expirat
Job sezonier in Restaurant/Hotel  -  Green Village Resort

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close