CONTABIL SENIOR/CONTABIL JUNIOR/ INSPECTOR RESURSE UMANE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 1800 - 5500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti un profesionist in domeniul finaciar contabil, esti pasionat de acest domeniu, daca iti doresti provocari noi si divesitate pe care o gasesti intr-o societatea de profil atunci esti candidatul ideal. Daca ai abilitati de operare cu un sistem ERP (Winmentor ar reprezenta un avantaj), abilitati de comnunicare, planificare si organizare atunci te asteptam sa te alaturi echipei noastre de profesionisti pentru urmatoarele posturi disponibile


Contabil Junior 1 post
Contabil Senior 2 posturi
Inspector resurse umane 1 post

Descrierea jobului

Gestionarea intregului flux financiar contabil, intocmire de declaratii lunare, trimestriale si situatii financiar contabile, consultanta si suport pentru companiile din portofoliu, analiza situatii de natura financiar contabila.

Pentru departamentul de resurse umane: Intocmire, gestionare si actualizare dosare personal (contracte individuale de munca, acte aditionale, decizii/notificari de incetare, decizii suspendare/incetare suspendare, cercetari fisciplinare, adeverinte etc); Redactarea si centralizarea documentelor specifice departamentului Resurse Umane (adrese, cereri, instiintari, popriri etc)

Beneficii:
- Contabil seniror 1800 RON Net
- Contabil seniror intre 5000-5500 RON net
- Inspector resurse umane 4000 RON net

Bonusuri si cresteri salariale in funcite de performante si vechime in cadrul compamiei


Descrierea companiei

Societatea este o companie din domeniul serviciilor finaciar contabile, membra CECCAR Clientii nostri sunt persoane juridice si fizice atat romane cat si straine din diverse sectoare de activitate iar misiunea noastra este sa gestionam intr-o maniera eficienta si completa a proceselor financiar contabile. Echipa noastra este formata din profesionisti contabili, tineri si abitiosi care se bazeaza pe pricipii solide si demne de urmat.

Facem totul din pasiune si suntem preocupati sa ne dezvoltam profesional continuu. Urmarim relatii de parteneriat pe termen lung iar pastrarea formulei de echipa restransa ne confera avantajul de a fi mai aproape de clientii nostri asa ca va invitam sa faceti parte din echipa noastra.
Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 22 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.