Contabil / Accountant

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 800 - 1200 EUR
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal
Noi suntem ECOVIS Romania și te căutăm pentru a-ți propune un post de contabil în echipa noastră.

Cum ne dorim să fii:
În primul și cel mai important rând - să fii dornic de dezvoltare profesională și personală, să-ți dorești o carieră în acest domeniu.
Absolvent de studii superioare economice, bine pregătit în domeniul contabilității financiare (studii + practică);
Experiența anterioară limitată la contabilitatea primară nu va fi suficientă pentru acest post;
Utilizator experimentat al computerului – dornic de a se dezvolta cu tehnologii noi (BI, AI, etc.);
Atent și interesat de activitatea depusă și de cariera proprie;
Un bun coleg, un bun prieten, cu simțul umorului și dedicat echipei.

Descrierea jobului

Ce solicităm?
Cunoștințe bune de contabilitate, acumulate în facultate și la locuri de muncă anterioare;
Organizarea propriei activități și asumarea responsabilităților individuale și de echipă în fața sarcinilor repetitive, dar și variabile;
Capacitate de gândire analitică și de exprimare clară;
Utilizator experimentat al computerului - MS Office (Excel - obligatoriu), softuri de specialitate – conform experienței profesionale anterioare;
Prezență personală politicoasă, amabilă și îngrijită;

Descrierea jobului
Activitate de contabilitate financiară în cadrul unei echipe de maxim 3 colegi, sub supravegherea și îndrumarea directă a unui senior. Profilul de activitate este extrem de variat, plafonarea profesională nefiind o problemă!

Ce oferim?
Un angajament pe termen lung, remunerat corespunzător cu pregătirea și efortul angajatului, dezvoltare intensivă la locul de muncă (posibilitatea de transferare în departamentul de audit sau cel de taxe, perfecționarea unei limbi străine), posibilitatea dezvoltării ierarhice (senior, partener), suport în obținerea calificărilor profesionale (expert, auditor, consultant), termene și responsabilități de îndeplinit precizate clar și concis, tot suportul administrativ și tehnic necesar unui profesionist în activitatea sa, colegi experimentați și prietenoși, cadrul general al unei companii stabile.

Informații utile:
Firmă profesională de contabilitate, audit și consultanță fiscală
Program de contabilitate utilizat: WinMentor
Program de lucru de opt ore (09.00-17.30), cu pauză de masă
Locația biroului: AFI Tech Park 1, Blv. Tudor Vladimirescu, nr. 29A, sector 5, București

Așteptăm cu plăcere să vedem CV-ul tău. Dacă acesta ne va reține atenția, managerul nostru de recrutare te va contacta în curând, telefonic sau prin email, pentru programarea testării cunoștințelor profesionale ca primă etapă a interviului.

Descrierea companiei

Înființată în 1999, ECOVIS Romania reprezintă un standard nou în rândul firmelor de contabilitate mijlocii din București: oameni de afaceri pentru oameni de afaceri. Permanenta instruire a personalului, standardele de calitate riguroase și monitorizate, obținerea și exercitarea tuturor certificărilor profesionale (CECCAR, CAFR, CCFR, UNEVAR, etc.) ne recomandă celor peste 100 de clienți ai noștri drept parteneri de încredere în toate situațiile de business,având în prezent 30 de angajați (profesioniști și administrativi);ECOVIS Romania este membru al ECOVIS International, o rețea de consilieri fiscali independenți, auditori, CPA, avocați și consultanți în management, cu un număr de peste 8.500 de profesioniști care operează în peste 80 de țări.

Publicat 24 nov. 2021 Reactualizat 22 dec. 2021 Expiră 24 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.