Publicat 14 Feb 2017 | Reactualizat 14 Mar 2017 | Expiră 18 Mar 2017

Asistent medical Anglia

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

asistent medical
PIN NMC

Descrierea jobului

Aceasta este fantastica oportunitate pe care o așteptai ca si asistent medical pentru a te muta in Marea Britanie, si a munci pentru un angajator ce depășește cu mult media a tot cea ce oferă ceilalți.
Căminul de bătrâni administrat de clientul nostru, nu e tipicul cămin ce poate fi întâlnit de regula in Marea Britanie, fiind acesta proiectat si administrat in așa fel încât cei care trăiesc si muncesc aici sa simtă ca fac parte dintr-o vibranta comunitate, iar modernele facilitați ce ii înconjoară, ii ajuta sa se bucure de viată la un nivel ridicat. Căminul dispune de un Market Square in care poți găsi mai orice, chiar un Cinema, un Pub, sau o Cofetărie, fiind încurajata si stimulata astfel interactia sociala a pacienților si a angajaților de altfel. Pentru a oferi servicii de excepțională calitate in ce privește serviciile clinice si de îngrijire a pacienților, pentru fiecare 15 pacienți va exista un raport de 6 îngrijitori, 24 de ore din 24, niciun asistent medical fiind singur pe tura ca si asistent medical.
Reflectând înaltele standarde pe care le are la nivel profesional in domeniul îngrijirii persoanelor in vârstă, clientul nostru oferă un salariu si un pachet de relocare, care depășește cu mult media a ceea ce poți găsi in mod normal in alte locuri pentru postul de asistent medical:
• Bilete de avion pentru tine plătite de către clientul nostru
• Trei luni de chirie pentru tine si partenerul tău de viată asigurate de către clientul nostru
• Salariu de £ 15,00 pe oră (posibilitatea de a creste in timp)
• Media numărului orelor de lucru este 42 de ore pe săptămână
• £ 500 bani de buzunar după primele 3 luni (pe lângă salariu)
• £ 1000 bani de buzunar după primele 12 luni (pe lângă salariu)
• Șase săptămâni de training la locul de munca, potrivit celor mai înalte standarde clinice si de îngrijire a pacienților.

Interviurile vor fi ținute prin Skype.

Dacă ești un asistent medical calificat ne-ar plăcea să vorbim cu tine. Te rugăm să aplici prin trimiterea unui e-mail cu CV-ul tău la adresa de email: george@newlifehealthcarerecruitment.co.uk sau pur și simplu apăsa butonul aplică.

Descrierea companiei

New Life Healthcare Recruitment specialises in assisting overseas Nurses who are looking to start a new career in the UK. We work in partnership with several public and private sector hospitals and we take the time to talk to you to find out the right organisation, location and role to suit your own specific needs. We understand your need for guidance and advice throughout your move to the UK, so we will provide you with your own personal advisor who will speak Romanian and will support you through every step of the process. Our focus is on providing an ethical, honest and exceptional service for our Nurses and most importantly our service is completely free and confidential.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Asistent medical Anglia  -  NEW LIFE HEALTHCARE RECRUITMENT LIMITED