Publicat 04 Oct 2017 | Reactualizat 28 Nov 2017 | Expiră 01 Dec 2017

Analist Chimist Controlul Calitatii

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerintele principale ale acestui post sunt:
- Diploma absolvire facultate de chimie sau farmacie
- Minim 1 ani in domeniul studiilor de stabilitate in laborator industrie farmaceutica
- Experienta si eficienta in operarea echipamentelor de laborator
- Experienta in elaborarea si validarea metodelor de lucru analitice
- Experienta de lucru in tehnici de cromatografie (HPLC, GC) 2 ani
- Abilitati demonstrate de planificare si organizare
- Capacitate de lucru in echipa, onestitate si sociabilitate
- Abilitati de operare calculator si bune cunostinte de engleza
- Disponibilitate de lucru permanent in sediul din Odai

Descrierea jobului

- Analize HPLC si GC ale materiilor brute, IPC, produselor finite si de stabilitate
- Dezvoltarea si validarea metodelor analitice HPLC, de determinare a substantelor active si impuritatilor, pentru controlul de calitate si „cleaning” al produselor Sindan Pharma
- Efectuarea de teste si analize fizico-chimice pentru dezvoltarea farmaceutica a produselor Sindan Pharma: a) Teste de stabilitate termica si de fotostabilitate b) Teste de dizolvare, c) Teste de stabilitate in-use
- Cunosterea si respectarea Procedurilor de Operare Standard in conformitate cu GMP
- Participarea la elaborarea fiselor de reactivi
- Semnalarea necesitatii achizitionarii de reactivi, solutii titrate, coloane cromatografice, substante de referinta, accesorii de laborator, sticlarie si alte materiale necesare desfasurarii unei activitati continue in laboratorul de control fizico-chimic
- Analiza seriilor experimentale – laborator pentru studiile de stabilitate in conditii de stress, conditii accelerate si in timp real.

In oferta companiei noastre intra:
- salariu motivant
- bonuri de masa
- perioade de pregatire pentru intrarea in activitate si pentru calificari ulterioare
- un mediu de lucru in care seriozitatea si dorinta de munca sunt foarte apreciate

Descrierea companiei

Cresteti alaturi de cei mai buni!

Alaturati-va Teva Pharmaceuticals in traiectoria sa ascendenta.
De mai bine de un secol, Teva Pharmaceuticals a dezvoltat o cultura a excelentei care o plaseaza ca lider mondial in productia de medicamente generice si in top 15 companii din industrie.
Diversitatea de perceptii, calificari si talente constituie cheia realizarilor noastre.

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. este o companie farmaceutica, unul dintre liderii industriei la nivel global, care si-a asumat angajamentul de a oferi pacientilor accesul la servicii medicale de inalta calitate. Afla mai multe despre istoria, strategia si activitatile noastre de afaceri. Infiintata in anul 1901, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. este unul dintre liderii industriei farmaceutice, care si-a asumat angajamentul de a oferi pacientilor accesul la medicamente de inalta calitate.
Avand sediul in Israel, Teva opereaza in 60 de tari si are aproximativ 43.000 de angajati in intreaga lume.

Avand in vedere dispozitiile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677/2001”) va comunicam urmatoarele:

Prin transmiterea CV-ului şi a cererii dumneavoastră de angajare pe orice cale (email, fax, poştă, inregistrare online, etc) către departamentul Resurse Umane al societăţilor Teva şi Sindan Pharma SRL, vă exprimaţi in mod expres si neechivoc consimţămantul ca aceste societăţi să prelucreze informaţiile şi datele cu caracter personal indicate in aceste documente in scopul procesarii cererii dvs. de angajare şi, totodata, ca, in absenta furnizarii tuturor datelor solicitate in postarea de angajare, nu putem da curs cererii dvs de angajare. Va informam de asemenea si va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul ca, pe durata prelucrarii, societatile Teva şi Sindan Pharma să transfere datele dvs. cu caracter personal către alte societati din grupul Teva. Datele dvs. cu caracter personal transferate in strainatate se pastreaza pe o durata de 5 ani, dupa care sunt anonimizate si distruse.

De asemenea, vă aducem la cunostinţă că in conformitate cu Legea 677/2001, aveţi dreptul de a fi informat (si sunteti informat prin prezenta) cu privire la identitatea operatorului, scopul în care se face prelucrarea datelor, destinatarii datelor, dreptul de acces (puteti obtine, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele dvs. sunt sau nu sunt prelucrate, precum si informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor dvs.) şi/sau rectifica datele dvs. cu caracter personal (aveti dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau anonimizarea datelor a căror prelucrare nu este conformă cu legea, în special a datelor incomplete sau inexacte), dreptul de a vă opune in orice moment la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, in baza unor motive justificate şi temeinice legate de situatia dvs. particulara, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa dvs, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii dvs, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte, respectiv reevaluarea oricărei alte decizii luate în privinţa dvs, care va afectează în mod semnificativ, dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date efectuate prin mijloace automate), dreptul de a vă adresa autoritatii de reglementare precum si instantei de judecata pentru apărarea oricăror drepturi legale legate de prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, pentru contestarea deciziilor operatorului, precum si pentru repararea oricarui prejudiciu suferit ca urmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

Va rugam sa luati nota ca in urma exercitarii de catre dvs. a optiunii de renuntare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal nu vom mai fi in masura sa procesam cererea dvs. de angajare pe pozitiile oferite de societatile Teva si Sindan Pharma.

In ceea ce priveşte societatile Teva şi Sindan Pharma prelucrarea de date cu caracter personal se face cu bună credinţă, pentru scopuri legitime legate de activitatea autorizată a societatilor, cu respectarea cerinţelor legale şi in condiţii care să asigure securitatea tehnică a datelor. Societatile Teva şi Sindan Pharma isi asuma raspunderea in privinta continutului pozitiilor disponibile in cadrul societatilor, postate exclusiv pe web-site-urile www.eJobs.ro si www.actavis.com.ro (web-site-ul propriu al Companiei). Pentru orice alte aparitii/preluari care nu sunt autorizate de catre reprezentantii Teva sau Sindan Pharma, Compania isi declina orice responsabilitate.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezenta Politica de Confidentialitate a Datelor cu Caracter Personal in orice moment ca atare versiunea pe care o veti vizualiza va fi cea in vigoare la acel moment.

In cazul in care aveti intrebari, nelamuriri sau comentarii in legatura cu prezenta Politica de Confidentialitate a Datelor cu Caracter Personal, va invitam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Expirat
Analist Chimist Controlul Calitatii  -  Sindan Pharma parte a Teva Grup

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close