SC SIMPLU SRL

check_circle Companie verificată

SC SIMPLU SRL

check_circle Companie verificată

Despre

PRODUCATOR DE DETERGENTI, PRODUSE DE CURATENIE SI COSMETICE AUTO PROFESIONALE.

SIMPLU are ca obiect principal de activitate “Fabricarea detergentilor si a produselor  pentru cosmetizarea autoturismelor”.
De la infiintare si pana in prezent compania noastra si-a marit an de an gama de produse, ajungand astazi sa acopere mai multe segmente de piata: Lanturi de magazine, Industria hoteliera, Industria navala, Magazine piese auto, Spalatorii auto, Ateliere mecanice.

FACILITATI SI SERVICII
Pentru a fi partenerul dumneavoastra de incredere, compania noastra va ofera: O gama diversificata de produse la cele mai inalte standarde calitative, Disponibilitatea produselor direct din stoc,
Livrari rapide pe tot teritoriul Romaniei, Facilitati de plata, Asistenta tehnica.

EXPERIENTA
Cei peste 11 ani de experienta in productia de detergenti lichizi si solutie de spalat parbriz au reprezentat o imbunatatire continua a gamei de produse si a serviciilor oferite si ne-au consolidat cunostiintele in acest domeniu, consolidand totodata si relatiile cu cei mai importanti producatori interni si internationali de materii prime, precum si cu importanti clienti nationali.

ECHIPA
Noi, SIMPLU, suntem o echipa tanara si dinamica, profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea fiind atuurile noastre. Impreuna cultivam simtul responsabilitatii, spiritul de echipa si respectul fata de valorile companiei.

CERTIFICARI
Acordam o mare atentie mediului si a viitorului si astfel utilizam materiale biodegradabile in componenta produselor noastre. Toate produsele sunt insotite de Certificate Europene de Calitate si Siguranta iar societatea este certificata ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004

ORIENTARE CATRE CLIENT
Orientarea catre client si catre satisfacerea la cele mai inalte standarde a nevoilor acestora prin inovatie, prin dezvoltarea continua a calitatii produselor si a proceselor, prin raspunsuri si solutii prompte la solicitarile primite... toate acestea le consideram ca elemente esentiale ale culturii companiei noastre si astfel ne ghidam business-ul spre succes!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Albatros nr. 21, Poiana, Constanta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close