SC EXPERT CONNECTION SRL

73

SC EXPERT CONNECTION SRL

73

Despre

 

     Expert Connection este o companie performanta avand peste 400 de experti specializati in vanzari pe toate canalele : call center, vanzari directe (cu echipe de B2B si D2D), retail (retea de magazine proprii) , indirecte (prin parteneri).

     Avand o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania ne mandrim ca suntem  parteneri strategici pentru 3 leaderi de piata din industrii diverse: Orange, Enel si British American Tobacco.

     Investim permanent si nu doar in tehnologie ci in primul rand in oameni, echipa fiind cea mai valoroasa resursa pe care o avem.
     Motivarea colegilor nostri ne preocupa continuu si oferim nu doar pachete de compensatii si beneficii extrem de atractive pentru a le stimula performanta ci investim in fiecare dintre ei.
Am dezvoltat o curricula complexa de traininguri & workshopuri “Expert Sales Academy”, ii ghidam in a-si consolida cariera promovand mereu intern; integram principiile Work & Fun in activitatea noastra de zi cu zi si ne respectam, cu zambetul pe buze promisiunile aduse partenerilor si clientilor nostri .

     Ne numim Expert Connection pentru ca suntem experti in ceea ce facem, iar cifrele si rezultatele financiare o dovedesc constant.

Vino alaturi de noi! 

Joburi

Social

Contact

ExpertConnection, Splaiul Independenței 319, București, Romania, Bucuresti