Premier Restaurants Romania

174

Premier Restaurants Romania

174

Despre

McDonald’s în România

 

Cei 4.500 de angajați ai McDonald’s în România știu ce înseamnă puterea unui zâmbet.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. În fiecare zi, angajații McDonald’s întâmpină peste 200.000 de clienți.

Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

McDonald’s a deschis primul restaurant în România pe 16 iunie 1995, în Unirea Shopping Center din București. A fost primul pas în construirea unei povești de succes, care se dezvoltă în fiecare an.

 

În 2016, McDonald’s în România a devenit Premier Restaurants România, ca urmare a parteneriatului pentru dezvoltare încheiat cu Premier Capital, compania malteză care coordonează operațiunile McDonald’s din șase țări europene: Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Astăzi, McDonald’s are 74 de restaurante în 22 de orașe din România și este liderul pieței de restaurante cu servire rapidă. În același timp, lanțul McCafé, are în prezent 29 de cafenele în România și crește de la an la an.

 

http://mcdonalds.ro

Joburi

Social

Contact

Cladirea America House, Sos. Nicolae Titulescu nr. 4-8, Aripa de Vest, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti