Premier Restaurants Romania

check_circle Companie verificată
47

Premier Restaurants Romania

check_circle Companie verificată
47

Despre

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din  România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante și 43 de McCafe în 27de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.

Dezvoltarea profesională și cea personală merg mână în mână la McDonald’s, iar angajații sunt motivați și stimulați să studieze și să își construiască o carieră pe termen lung în companie. 

McDonald’s e recunoscut pentru , dar și pentru că recunoaște și apreciază contribuțiile individuale ale tuturor angajaților și are încredere în cei care demonstrează aptitudini remarcabile. 

Alatura-te echipei noastre pentru a scrie impreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!

Pentru a afla mai multe despre posturile disponibile acceseaza mcdonalds.ro/cariera

Joburi

Social

Contact

Cladirea America House, Sos. Nicolae Titulescu nr. 4-8, Aripa de Vest, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close