NN Asigurari de Viata

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NN este o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Grupul NN din Romania include activitatile NN Asigurari de Viata si NN Pensii, companii lider pe pietele de profil, NN Investment Partners, numarul patru in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania si, incepand din 2020, si asigurari generale prin NN Asigurari SA.Valorile NN sunt: ne pasa, suntem transparenti, ne dedicam. Acestea sunt expresia lucrurilor noastre dragi, a ceea ce credem si a obiectivelor noastre. Ne unesc si ne inspira. Si ne determina comportamentul zi de zi.
 La NN, consideram ca putem contribui la prosperitatea societatii si la stabilitatea economiei locale prin intelegerea si aplicarea in activitatea de zi cu zi a tendintelor globale care isi pun amprenta asupra evolutiei societatii, respectiv asupra vietii generatiilor actuale si viitoare. 
Ne asumam responsabilitatile etice, sociale si ecologice si utilizam resursele si expertiza NN pentru a ajuta societatea sa evolueze sustenabil. Ne implicam in identificarea solutiilor care raspund problemelor societatii romanesti si sustinem implementarea acestora ori de cate ori avem ocazia.
Prin produsele si serviciile NN ne propunem sa ajutam oamenii sa-si creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Implicarea in programe care ofera ajutor si “Sanse la viata” persoanelor aflate in dificultate este pentru noi o componenta fireasca a rolului pe care ni l-am asumat, completand atentia pe care o acordam clientilor nostri. NN Romania in cifre: 2,2 milioane clienti unici de asigurari de viata, pensii obligatorii si pensii facultative
Cote de piata decembrie 2020:
• Asigurari de viata: 30%
• Pensii obligatorii (Pilonul 2) - 35,83% in functie de active
• Pensii facultative (Pilonul 3) - 52,2% in functie de active

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.