MAKITA Romania

check_circle Companie verificată
40

MAKITA Romania

check_circle Companie verificată
40

Despre

Makita proiecteaza si produce o gama extinsa de scule electrice, care include, in principal, fierastraie circulare si pendulare, rindele, masini de insurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare si slefuitoare.

In anul 2015, corporatia Makita a sarbatorit 100 de ani de la infiintare, perioada in care a devenit cel mai important producator japonez de scule electrice portabile, cu recunoastere internationala.

Makita are fabrici amplasate in Japonia, Brazilia, China, Thailanda, Germania, Marea Britanie si USA, aproximativ doua treimi din productia de scule fiind realizata in afara Japoniei.

Corporatia Makita incepe fabricarea de scule in Romania in martie 2007 preconizand ca aceasta unitate de productie sa devina cea mai importanta din Europa. In Romania, compania funcționează în prezent cu 1.500 de angajați, estimându-se dublarea acestui numărului de locuri de munca in viitor.

Obiectivul Makita Romania este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, masini de prelucrare a lemnului, scule pneumatice si scule pentru gradina, toate acestea facand viata mult mai placuta si confortabila pentru utilizatori.

 

Makita Romania  - Locul tau de munca stabil!

Makita Romania este mai mult decât o companie in care sa lucrezi, un loc de munca obișnuit, Makita Romania este o comunitate, un loc in care te dezvolți, atât personal, cat si profesional, un loc in care înveți, acumulezi cunoștințe teoretice si practice, un loc in care poți sa-ti pui in valoare individualitatea, creativitatea, idea. Este Școala Makita.
Pentru noi, fiecare persoana este importanta, este unica. Te încurajăm sa te dezvolți prin acumulare de cunoștințe/învățare, competiție, disciplina. Acestea sunt elemente importante, care iți vor fi de folos atât in viața personala, cat si in cea profesionala.
Iți ușurăm/facilitam accesul la locul de munca, punându-ți la dispoziție transport gratuit. Avem o rețea de transport, care te ajuta sa ajungi confortabil la locul de munca si te scutește de grija transportului public si costurile aferente acestuia.
De asemenea, pentru ca ne pasa de fiecare angajat, iți asiguram o masa calda pe zi, indiferent de schimbul pe care lucrezi (felul 1, felul 2 si desert).
In Incinta fabricii avem locuri amenajate cu vestiare si dușuri, astfel încât sa beneficiezi de confort in totalitate la locul de munca. Spatiile de birou sunt mari si aerisite, dotate cu aparatura moderna.
Te așteptam sa iți antrenezi mintea si corpul in echipa Makita Romania. Te așteptăm sa te alături performantei, atât in munca, dar si in competițiile sportive.

Va notificam prin accesarea link-ului urmator: http://makitajobs.ro/notificarea-prelucrarii-datelor/ privind modul in care noi, S.C. MAKITA EU va procesam datele personale, în calitate de controlor de date, măsurile și procesele folosite, pentru a asigura o protecție adecvată.

 

Joburi

Contact

B-dul I.C. Bratianu nr 164, Branesti Ilfov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close