KAUFLAND ROMANIA

check_circle Companie verificată
145

KAUFLAND ROMANIA

check_circle Companie verificată
145

Despre

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

 

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

 

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține pentru al 5-lea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru a doua oară, titlul de „Angajator de Top” în Europa, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

Aceste certificări reprezintă o recunoaștere a angajamentului companiei în asigurarea unui mediu de lucru plăcut și prielnic dezvoltării profesionale.

 

Locul tău e la Kaufland!

www.cariere.kaufland.ro

 

 

Joburi

Social

Contact

Str. Barbu Vacarescu 120 - 144, Sector 2, Cod 020284, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close