Decathlon Romania

618

Decathlon Romania

618

Despre

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor. 
Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate. 
La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață, până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri. 
Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.

http://cariere-decathlon.ro

 

Joburi

 • 15 octombrie15 oct

  Customer Support

  Decathlon Romania

  Bucuresti


  • Aplicare externa
 • 20 octombrie20 oct

  Manager departament

  Decathlon Romania

  Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj‑Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Timisoara, Tirgu‑Mures


  • Aplicare externa
 • 20 octombrie20 oct

  Asistent vanzari

  Decathlon Romania

  Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj‑Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Timisoara, Tirgu‑Mures · 10 posturi


  • Aplicare externa

Social

Contact

Bdul Iuliu Maniu, 546-560, sector 6, Bucureşti, Bucureşti