Decathlon Romania

check_circle Companie verificată
48

Decathlon Romania

check_circle Companie verificată
48

Despre

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor. 
Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate. 
La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață, până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri. 
Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.

http://cariere-decathlon.ro

 

Joburi

 • Jobul Consultant Vanzari (Sport Player) publicat de către Decathlon Romania
  a fost ascuns. Acesta nu va mai aparea în căutarile tale.
  06 august06 aug

  Consultant Vanzari (Sport Player)

  Decathlon Romania

  Bacau, Bistrita, Botosani, Bragadiru, Braila, Brasov, Bucuresti, Buftea, Buzau, Cluj‑Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Iasi, Ilfov, Oradea, Otopeni, Piatra Neamt, Ploiesti, Satu‑Mare, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Tirgu‑Mures, Voluntari · 10 posturi

Social

Contact

Bdul Iuliu Maniu, 546-560, sector 6, Bucureşti, Bucureşti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close