Crossover

Crossover

Despre

Birourile din mortar si caramida sunt istorie!

 

Crossover redefineste modul in care oamenii lucreaza. Pentru ca in trecut, companiile trebuiau fie sa mute noi angajati, fie sa investeasca in facilitati scumpe de peste mari pentru a obtine talente globale, noi prevedem un viitor in care toate joburile de inalta calificare merg in cloud si big-data, viitor folosit pentru a ajuta persoanele si echipele sa devina din ce in ce mai productive.

Credem ca suntem la un pas de noua era de lucru, unde locatia este irelevanta si credem ca putem oferi acum cele mai bune locuri de munca oricui isi demonstreaza talentul intr-un anumit domeniu. Viitorul fortei de munca Crossover este global si va fi construit din echipe care colaboreaza din toate colturile lumii. Ne-am angajat intr-o expeditie pentru a gasi solutii si a ne implica si am dezvoltat o metoda unica de gasire, curatare si gestionare a talentelor in cloud.

Prezenti acum in peste 108 tari diferite, platforma Crossover conecteaza clientii la cei mai buni oameni din lume atat pentru locuri de munca tehnice, cat si non-tehnice. Dar nu gasim doar cele mai bune, ci oferim, de asemenea, intrumentele, instruirea si sprijinul pentru consolidarea relatiilor pentru a asigura succesul cresterii pe termen lung.

Avem misiunea de a conecta companiile cu profesionstii talentati din lume si oferim solutia perfecta end-to-end pentru gestionarea la distanta a echipei. Testam fiecare candidat pe scara larga pentru a oferi o oportunitate talentului de elita si credem ca oferind locuri de munca bine platite talentelor de top din intreaga lume, vom contribui la transformarea societatii globale intr-u mod profund si pozitiv.

Recompensam productivitatea si autonomia, facilitam munca in echipe dedicate, pe proiecte apartinand unor lideri globali in IT&C. Un rol in cadrul echipei Crossover nu este un simplu job, este un stil de viata si de munca indeendent si responsabil.

 

Noi suntem viitorul Crossover!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Frost Bank Tower - Austin, TX, United States, Austin

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close