BorgWarner Romania

BORGWARNER ROMANIA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania BorgWarner a finalizat achiziția Delphi Technologies, la începutul lunii octombrie 2020. În urma acestui proces, compania BorgWarner își consolidează gama de produse și tehnologii, devenind un lider în sistemele de propulsie bine poziționat pe piața automotive aflată în continuă transformare.Despre BorgWarnerBorgWarner Inc. (NYSE: BWA) este un lider global de produse în soluțiile curate și eficiente pentru vehicule cu combustie, hibride și electrice. Bazându-se pe expertiza sa originală în materie de echipamente, BorgWarner aduce, de asemenea, soluții  pentru produse și servicii pe piața mondială a pieselor de schimb. Prin facilitățile de producție și tehnice aflate în 93 de locații, în 22 de țări, compania are aproximativ 49.000 de angajați în întreaga lume.Fabrica din Iași, RomaniaEste o unitate de producție cu peste 2.000 de angajati, specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină), precum și injectoare pentru autovehicule si vehicule comerciale. Compania a investit în mod periodic în linii noi de producție cu tehnologie de înaltă precizie, pentru a asigura o gamă competitivă și solidă de produse pentru sistemele de propulsie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, reducerea emisiilor și îmbunătățirea performanței de condus. La momentul actual, produsele fabricate în Iași au fost instalate pe mai mult de 20 milioane de vehicule la nivel mondial.Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați borgwarner.com.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.