Blue Point Telecom

check_circle Companie verificată
12

Blue Point Telecom

check_circle Companie verificată
12

Despre

Blue Point este una dintre cele mai importante companii românești de contact center. În 2007, am pornit la drum cu o echipă de doar 5 oameni, iar astăzi, 13 ani mai târziu, ne mândrim cu o echipă de peste 250 de colegi și cu o prezență națională în 3 orașe: București, Slobozia și Buzău.

 

Ce credem că o să îți placă cel mai mult la noi în echipă

✓  Mediul de lucru foarte prietenos & relaxat

Suntem siguri că cele peste 100 de activități interne făcute până acum vorbesc de la sine: teambuilding-uri, petreceri de Crăciun, concursuri, evenimente, zile tematice. Trebuie să știi că, dacă vom face echipă, te poți aștepta la zile precum: Friends Day, Ice Cream Day, Frappe Day, Fresh Day și altele.

✓ Oportunități numeroase de învățare & dezvoltare

Îți oferim abonament gratuit la Bookster, cea mai mare bibliotecă pentru companii, vei participa la traininguri, vei lua parte la sesiuni de feedback.

✓  Stabilitatea financiară și profesională

Îți oferim siguranța de care ai nevoie pentru a te dezvolta, alături de un salariu fix, dar și de bonusuri de performanță.

✓  Aprecierea pentru timpul petrecut împreună

În funcție de vechimea în companie, poți accesa diferite trepte și bonusuri din programul nostru de loializare

 

Dacă ești în căutarea unui job pe termen lung, hai să lucrezi la noi în echipă. La ce să te aștepți: ✓  atmosferă de lucru prietenoasă și motivantă
✓  echipă orientată către tine și către nevoile tale
✓  bonusuri de performanță și susținere constantă în atingerea obiectivelor

http://www.blue-point.ro/cariere

Joburi

Social

Contact

Soseaua Oltenitei, nr.87-99,etj 2 si 3, sector 4, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close